Felnőtt csapat hírei 

Hámori, Kácsor, Kuczora + 1 év Vácon

A Váci Női Kézilabda Sportegyesület vezetése a jövőben is az elmúlt szezonokban bevált koncepciót kívánja folytatni, tehát értékeinket megtartva, továbbra is fiatal játékoskerettel képzeljük el a jövőnket!

Hámori Konszuéla

Szeretnénk egy stabil, nem évről-évre változó játékoskeretet összeállítani, amit a közelmúltban sikerült is kialakítani, azonban több meghatározó játékosunkkal már most sikerült megegyeznünk a 2021.június 30.-án lejáró szerződésük hosszabbításáról.

Kácsor Gréta

Ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a felnőtt válogatottban is pályára lépő 23 éves Hámori Konszuéla, az NB I.-es góllövő listát vezető, junior Világbajnok 20 éves Kácsor Gréta, valamint a junior Európa-bajnok szintén 20 esztendős Kuczora Csenge is 2022.június 30.-ig hosszabbította meg szerződését.

Kuczora Csenge

A következő szezonban ismét egy tehetséges fiatal játékossal bővül csapatunk, hiszen Vácon folytatja pályafutását az ifjúsági válogatott kerettag Bárdy Noémi, aki jelenleg a Dunakanyar Kézilabda Akadémiában szerepel. A 18 éves, átlövőként bevethető játékos 2018-ban az I.osztályú serdülő bajnokság legjobb góllövője volt. Noémivel 2024.június 30.-ig szóló szerződést kötött egyesületünk.

Bárdy Noémi

 

Related posts