Felnőtt csapat hírei 

Hamarosan újra együtt a csapat

A korona vírus okozta rendkívüli helyzet, a Váci Női Kézilabda Sportegyesület életében is fontos döntések meghozatalára késztette egyesületünk vezetését.
Sajnálatos módon az országos vészhelyzet kirobbanását követően több támogatónkat is elvesztettük, a játékosok és a szakmai stáb által használatra kapott járműveket is le kellett adnunk. Egyesületünk az elmúlt években törekedett arra, hogy megbízható, stabil anyagi helyzetet teremtsen, ezáltal megadva a nyugodt és eredményes szakmai munkához a biztos hátteret. Természetesen a kiesett bevételek pótlását ebben a rendkívüli helyzetben nem lehetséges, ezért a jelenlegi szezonból hátralévő három hónap és a következő szezon tekintetében is sikerült mindenkivel megállapodnunk, így a 2020-2021-es szezonnak is stabil költségvetéssel tudunk nekivágni. Örömünkre szolgál, hogy a tárgyalások folyamán minden alkalmazottunk nagyon megértően állt hozzá, hogy a jövőben is folytatni tudjuk a közös munkát!
Jelenleg játékosaink, otthonukban végzik a Szilágyi Zoltán vezetőedző által kiadott egyéni edzésprogramot, de a napokban kiadott kormányrendeletnek megfelelően, május 25.-én újra elkezdjük a csoportos edzéseinket a Váci Sportcsarnokban! Ez azt jelenti, hogy a tervek szerint a következő szezont, már megfelelő erőnléti állapotban és taktikailag is felkészülve kezdhetnénk el!

Related posts