Egyéb Felnőtt csapat hírei 

Folytatódhat a munka

A két hetes kényszerszünet után, július 13.-tól fokozatosan újraindultak a Váci NKSE edzései. Július 20.-ig először a folyamatosan negatív teszteredménnyel rendelkező játékosaink kezdték el az edzéseket, majd július 20.-tól pedig a komplett utánpótlás és mivel a kardiológiai vizsgálatokon mindent rendben találtak az orvosok, a korábban Covid-19 fertőzésen átesett kézilabdázókkal kiegészülő felnőtt csapatunk is újra munkához lát! Az orvosok által fokozatosan előírt terhelést betartva kezdhetjük el az edzéseket, így a tervezetthez képest kiesett 3 hét nagyon fog hiányozni a bajnokság elején.
A PCR tesztek alapján játékosaink negatív eredményt produkáltak, így remélhetőleg túl vagyunk a nehezén! Egyedül Bálint Anna nem kezdhet hétfőn, Anna még Erdélyben van, rá további vizsgálatok várnak!

A kényszerszünetben csak a pályán állt meg a munka, a háttérben folyamatosan terveztük a nyári folytatás programját, valamint sikeresen benyújtottuk nevezésünket, az EHF Kupát felváltó Európa Ligára.
A játékoskeretben történtek változások, ugyanis Paróczy Sára kölcsönben máshol folytatja, Káldy Lilvel pedig szerződést bontott egyesületünk. A szakmai stábban is történt változás, Ziman Bence masszőr helyét, a korábban játékosként ifjúsági csapatunkkal bajnoki címet szerző Sztranyan Ágnes veszi át.

Az utánpótlás bajnokságokra is megtörténtek a nevezések, összesen 11 különböző utánpótlás bajnokságban indulnak csapataink.
Utánpótlás csapatainknál is történtek személyi változások, a továbbiakban U15-ös csapatunk edzője Hercz Paula, U14-es csapatunk edzője pedig Steidl Anna lesz. A többi korosztálynál nem történt változás, tehát Ottó Katalin az ifjúsági, Solymos Andrea a serdülő, Pitz Zsanett az U13, Kacsóné Ottó Ágnes az U12-U11, Kata Roland az U10 és Volentics Krisztina az U9-es csapat felkészítéséért felel.

További újdonság, hogy júliustól egyesületünk felel Vác város férfi kézilabda utánpótlás neveléséért is. Egyesületünk már megkezdte az utánpótlás korú játékosok átigazolását, a tervek szerint így a 2020-2021-es szezonban már 5 korosztályban indít csapatokat férfi szakosztályunk. Azon dolgozunk, hogy a férfi utánpótlás csapatainknál is a női oldalhoz megegyező feltételeket tudjuk biztosítani, ezzel szeretnénk megteremteni, hogy ne tűnjön el Vácról a férfi kézilabda.

Related posts