Felnőtt csapat hírei 

Jegy és bérletárak 2020-2021

Csapatunk mérkőzéseire szóló belépőjegyeket  az elmúlt szezonhoz hasonló áron vásárolhatják meg szurkolóink! A bérletárusítások időpontjáról hamarosan tájékoztatást adunk!

A Váci NKSE NB I.-es bajnoki, Európa Liga selejtező és Magyar Kupa mérkőzéseire érvényes jegyárak a 2020-2021-es szezonban:

Felnőtt: 1500 Ft
Diák: 1000 Ft (6-18 éves korig)
6 év alatt ingyenes

Jegyeket kizárólag a mérkőzések napján lehet megvásárolni! Elővételben nem árusítunk belépőjegyeket!
Kizárólag készpénzes fizetési mód az elfogadott! Bankkártyát és utalványokat nem fogadunk el!
A felnőtt mérkőzések előtt megrendezésre kerülő utánpótlás bajnoki mérkőzések, kizárólag csak érvényes belépőjegy megvásárlása után tekinthetőek meg!

A megvásárolt jegy önmagában nem biztosítja az ülőhelyet a mérkőzésre, ugyanis a sportcsarnokban az ülőhelyek foglalása érkezési sorrendben történik, kivételek ez alól a bérletes helyek.

A 2020-2021-es szezonban a bérletek tekintetében lesz változás, ugyanis egyesületünk számozott székekkel látta el a Váci Sportcsarnok lelátóját, ezért az A,B,C szektorok esetében helyreszóló bérleteket vezetünk be, így azonban az elmúlt években megszokott normál és nyugdíjas bérletek megszüntetésre kerülnek.
A helyreszóló bérletek ára egységesen 15.000 Ft lesz, amely bérlet megvásárlása biztosítja a megszokott ülőhelyet, akár 5 perccel kezdés előtt is, így nem kell órákkal hamarabb helyet foglalni a csarnokban!

Helyreszóló bérlet: 15.000 Ft
Helyreszóló bérlet az A, B, D szektorban számozott helyekre!
Az előző szezonban vásárolt helyreszóló bérlet tulajdonosoknak elővásárlási joguk van az adott helyre az első bajnoki mérkőzésig!)

A bérletek a hazai NB I.-es bajnoki, Magyar Kupa valamint az Európa Liga selejtező mérkőzéseinkre is érvényesek!

 

Related posts