Felnőtt csapat hírei 

Csapatunk új támogatója a CarNet M5

A Váci NKSE játékosai Szabó Laura és Triffa Ágnes ma átvehették Toyota CH-R tipusu autóikat, amelyet új támogatónk a CarNetM5 Kft biztosít játékosaink részére!
Az autókat Polszter József a CarNetM5 Kft Ügyvezetője valamint Deák Dénes Flottaértékesítési vezető adta át a lányoknak.

A CarNet Invest ZRt. 2015. őszéig az MKB-Euroleasing cégcsoport tagjaként működött. A cégcsoportot érintő tulajdonosi változásokat követően az ország egyik legnagyobb, magántulajdonban lévő gépjármű kereskedelemmel és befektetésekkel foglalkozó vállalkozásaként tevékenykedik tovább.

A CarNet Invest ZRt. portfóliójában jelenleg 9 márkakereskedés és 21 telephely és márkaszerviz, valamint egy haszongépjármű kereskedés található.

A Toyota CarNet M5, a Toyota magyarországi hálózatának egyik legrégebbi tagja. Jogelődjei 1991. óta, a magyarországi Toyota hálózat megalakulásának kezdetétől értékesítenek új Toyota gépjárműveket, márkaszervizeik gondoskodnak a Toyota márkától méltán elvárt magas színvonalú megbízhatóság fenntartásán.

A cég 1991-ben Budapest X. kerületében, a Szállás utcában kizárólagos japán tulajdonú vállalatként indult el. A klasszikus japán üzleti, ügyfélkezelési filozófia megismerése, bevezetése mindennapi tevékenységük részévé válhatott ezáltal. Több, mai napig is cég kötelékében dolgozó kolléga szinte a kezdetektől a Toyota hálózatban sajátította el, hogyan legyünk jobbak, hogyan adjunk olyan szolgáltatást, ahol az ügyfél az első.

2005-ben felépítették Ferencvárosban, a Gyáli úton második telephelyüket, ahol Magyarország egyik legnagyobb bemutatótermében mutathatják be a Toyota aktuálisan legfrissebb, itthon forgalmazott modelljeit.

A Toyota márka mindehhez könnyített pályát biztosít, hiszen az egész világ számára ismert és elismerten magas színvonalú, megbízható terméket kell képviselnünk.

Related posts