Felnőtt csapat hírei 

Új támogatónk a PRO-MEES Kft!

A Váci NKSE mezén és hazai mérkőzéseinken már láthatták szurkolóink a PRO-MEES Kft logóját, ugyanis egyesületünk támogatói szerződést kötött a váci székhelyű vállalkozással, amely támogatás nagy segítséget jelent egyesületünknek.

A PRO-MEES csapata közel tíz éves EHS(Környezet-, egészség-, munkavédelem) szervezettámogató tapasztalattal, azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon egyedülálló eszközökkel, munkamódszerrel és szakmai megközelítéssel új utakat és innovatív megoldásokat nyújtson, egyben biztosítva a széles körű professzionális bázist partnerei részére.

A dinamikusan fejlődő, országos lefedettséggel rendelkező vállalkozás alapelve, hogy széleskörű szolgáltatásaival, alapos és megbízható teljesítményével bővíti piacát, ugyanakkor csak olyan feladatokat vállal, ahol érezhető a megbízó elkötelezettsége a biztonságtechnikai rendszerek folyamatos fenntartására. A vállalkozás elköteleződött amellett, hogy partnerei számára dedikált, közvetlen szakembert biztosít, aki a megbízóval együttműködve, annak feladatait magáénak érezve segíti a folyamatok javítását.

Egyesületünk támogatásáról Szőcs István, a PRO-MEES Kft ügyvezetője:

„Néhány éve alapított, indulásnál prémium kategóriába pozicionált cégem, megkerülhetetlen tényezőjévé vált a magyar biztonságtechnikai piacnak, az ország legnagyobb multinacionális vállalatainak referenciáival. Már néhány éve, amikor vállalkozásom még csak az első lépéseket tette, megfogadtam, hogy ha lehetőségem nyílik rá, támogatni fogom a CSAPATOT, mely az utóbbi években magával ragadott fiatalos vezetésével, szellemiségével, racionális költség gazdálkodásával.

Ekkor éreztem meg a párhuzamot a saját magam által alapított cég, és a női kézilabda csapat „munkához” való hozzáállása között. A megalkuvást nem tűrő, folyamatos fejlődés mellett, párhuzamot látok abban az itthon még, sem a sportban, sem a munka világában nem mindig jellemző mentalitásban, hogy a tehetségeket már korán érdemes felkarolni, lehetőséget biztosítva a számukra.

Apaként, vállalatvezetőként öröm látni, ahogy gyermekeink, kollégáink, játékosaink fejlődnek, egyre nagyobb akadályokat vesznek úgy a sport, mint a munka területén. Ezt érdemes támogatni!

Bízom benne, hogy egyre többen gondolkodunk hasonlóan az említett két terület különböző szektorában és csak remélni merem, hogy szakmai filozófiánk mellett a helyi érdekek támogatása is követőkre talál, hiszen sokszor a kisebb támogatás is nagy segítség lehet, egy arra érdemes közösségnek.

Merjünk bátran, nagyot álmodni!”

Sporttársi üdvözlettel:
Szőcs István
ügyvezető

 

Related posts