Felnőtt csapat hírei 

KÖZLEMÉNY!

Megváltoznak a Váci Női Kézilabda Sportegyesület mérkőzés rendezési feltételei!
A holnap életbe lépő szabályozások értelmében minden sporteseményen, csak minden harmadik helyet lehet elfoglalni, az állóhelyek tekintetében pedig tartani kell a 1,5 méteres távolságot!
Ezáltal a Váci Sportcsarnokban megrendezendő hazai mérkőzéseink nézőszáma maximum 180 főben kerül korlátozásra! A Váci Női Kézilabda Sportegyesület bérleteseinek száma 195 fő, így a szezon előtt bérletet vásárlók közül, érkezési sorrendben az első 180 bérletest tudjuk beengedni mérkőzéseinkre! Tehát amíg a jelenlegi szabályozás érvényben marad, mérkőzéseinkre szóló jegyárusítás szünetel, mind a hazai, mind a vendég szurkolók részére!

Bérleteseink részére további információ, hogy sajnos a megvásárolt ülőhelyeket nem tudjuk biztosítani a mérkőzéseken, ugyanis a lezárások miatt, ezek többsége nem lesz elérhető! A fennmaradó 130 ülőhely, érkezési sorrendben kerül elfoglalásra, ezek után a két oldalon, valamint a büfé oldali kapu mögött következik a maradék 50 állóhely elfoglalása!

Kérjük szurkolóink megértését, de sportcsarnokunk kis befogadóképessége miatt ez volt leginkább szurkolóbarát lépés, amellyel még meg tudunk felelni a szabályozásoknak!

A szabályok már a holnapi FTC elleni hazai mérkőzésünkre is vonatkoznak!!!

Related posts