Felnőtt csapat hírei 

Szinte teljesen kialakult a keretünk

A Váci Női Kézilabda Sportegyesület tovább folytatta az elmúlt időszakban a jövő évi csapat kialakítását. Egyesületünk szerződést hosszabbított Aron Andreával, aki novemberben érkezett Vácra, és további egy évig fogja csapatunkat erősíteni. Nyáron már a 12 szezonját kezdheti meg saját nevelésű balszélsőnk, Szondi Zsófia, aki újabb egy évre kötelezte el magát hozzánk.
A Ferencváros csapatából két évre kölcsönbe érkezik az irányítóként és átlövőként bevethető 18 esztendős Ballai Borbála, valamint átigazoljuk szintén a Ferencvárosból, a 19 éves beállós Kovalcsik Jázmint, akivel 3 éves szerződést kötöttünk!
A Dunakanyar Kézilabda Akadémiából a 19 esztendős balszélső Balogh Petra is a Váci NKSE keretein belül folytatja, Petrával is 2024.06.30.-ig szóló szerződést kötöttünk.

Kovalcsik Jázmin

Az érkező játékosok mellett lesznek további távozóink is, ugyanis Szeberényi Flóra és Bálint Anna is máshol folytatja pályafutását!

A Váci NKSE jövő évi kerete, a harmadik számú kapus pozíció kivételével  teljesen kialakult, a 2021-2022-es szezonban 19 tagú keretünk átlagéletkora 22 év lesz.

Kapusok:
Bukovszky Anna
Pásztor Bettina
?

Balszélsők:
Balogh Petra
Schatzl Natalie
Szondi Zsófia

Átlövők, irányítók:
Aron Andrea
Ballai Borbála
Bárdy Noémi
Ferenczy Fruzsina
Hámori Konszuéla
Kácsor Gréta
Kuczora Csenge

Beállók:
Helembai Fanny
Kovalcsik Jázmin
Világos Diána

Jobbszélsők:
Diószegi Nikolett
Grosch Vivien
Pálffy Anna

Related posts