Felnőtt csapat hírei 

Következik: Váci NKSE – MTK

K&H Női Kézilabda Liga, 2. forduló
Váci NKSE – MTK Budapest
2021.szeptember 18. (szombat) 18:00
Helyszín: Vác, Városi Sportcsarnok (Vác, Bán Márton utca 3.)

Serdülő mérkőzés: 14:00
Ifjúsági mérkőzés: 16:00

Jegyárak:
Felnőtt: 1500 Ft
Diák: 1000 Ft (6-18 éves korig)
6 év alatt ingyenes

Jegyeket kizárólag a mérkőzések napján lehet megvásárolni! Elővételben nem árusítunk belépőjegyeket!
Készpénzes és bankkártyás  fizetési mód az elfogadott! Utalványokat nem fogadunk el!

A felnőtt bajnoki mérkőzések előtt közvetlenül megrendezendő utánpótlás (serdülő és ifjúsági) bajnoki mérkőzések megtekintéséhez is érvényes jeggyel vagy bérlettel kell rendelkezni!
Amennyiben a szülők nem kívánják megnézni a felnőtt mérkőzést, a pénztárban lehetőség van a serdülő és az ifjúsági mérkőzés megtekintésére jogosító karszalag vásárlásra, amelyet 17:30-ig lehetőség van visszaváltani, azonban így a felnőtt mérkőzést nem lehet megtekinteni!
A karszalag ára egységesen 1.500 Ft, melyet a visszaváltáskor a karszalag levágásával egy időben visszafizetünk! A visszaválható jegyeket kizárólag készpénzben lehet megvásárolni!

A megvásárolt jegy önmagában nem biztosítja az ülőhelyet a mérkőzésre, ugyanis a sportcsarnokban az ülőhelyek foglalása érkezési sorrendben történik, kivétel ez alól a helyreszóló bérletes ülőhelyek.

Média akkreditáció információk itt!

A hatályos szabályok szerint, a mérkőzéseken csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.
A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a sportrendezvény szervezőjének a feladata! A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorát személyazonosító igazolványával kell igazolnia!
A beléptetés minden esetben azzal kezdődik majd, hogy a személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóinknál védettségi kártya, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges a belépéshez!
A sportrendezvény szervezője köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja.


Bérlet információk:

A Váci NKSE hazai mérkőzéseire szóló bérletek értékesítése, szeptember 18.-án az MTK ellen első hazai bajnoki mérkőzés előtt folytatódik a Váci Sportcsarnokban. 

A 2021-2022-es szezon bajnoki mérkőzéseinek időpontja megtalálható a folyamatosan frissülő felnőtt csapat program menüpontban!

Bérleteket, az előző szezonhoz hasonlóan, számozott székekre, helyreszóló formában lehet majd megvásárolni, amely 20.000 Ft-ba fog kerülni!
Azonban azok a szurkolóink, akik a 2020-2021-es szezonban is rendelkeztek bérlettel, és ezt az új bérlet vásárlásakor bemutatják, 15.000 Ft-ért válthatják meg bérletüket az előttünk álló évadra!

Helyreszóló bérlet:20.000 Ft
Helyreszóló bérlet az A, B, C szektorban számozott helyekre!
Az előző szezonban vásárolt helyreszóló bérlet tulajdonosoknak elővásárlási joguk van az adott helyre az első bajnoki mérkőzésig!)

Készpénzes és bankkártyás fizetési mód az elfogadott! Utalványokat nem fogadunk el!

A bérletek a hazai NB I.-es bajnoki, Magyar Kupa valamint az Európa Liga selejtező mérkőzéseinkre is érvényesek!

Az ülőhely kiosztás az alábbiak szerint alakul:

A Szektor (kispadok oldalán)  Nagyobb méretű kép

B Szektor (kispadok oldalán) Nagyobb méretű kép

C Szektor (kispadokkal szemben) Nagyobb méretű kép

Related posts