Felnőtt csapat hírei 

Idén is támogatja csapatunkat a PRO-MEES Kft!

A Váci NKSE mezén és hazai mérkőzéseinken a 2021-2022-es szezonban is láthatják szurkolóink a PRO-MEES Kft logóját és reklámjait, ugyanis egyesületünk meghosszabbította támogatói szerződését  a váci székhelyű vállalkozással, amely Szőcs István ügyvezetőnek köszönhetően, az újbóli támogatással ismét nagy segítséget nyújt egyesületünknek.

A PRO-MEES csapata közel tíz éves EHS(Környezet-, egészség-, munkavédelem) szervezettámogató tapasztalattal, azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon egyedülálló eszközökkel, munka módszerrel és szakmai megközelítéssel új utakat és innovatív megoldásokat nyújtson, egyben biztosítva a széles körű professzionális bázist partnerei részére.

A dinamikusan fejlődő, országos lefedettséggel rendelkező vállalkozás alapelve, hogy széleskörű szolgáltatásaival, alapos és megbízható teljesítményével bővíti piacát, ugyanakkor csak olyan feladatokat vállal, ahol érezhető a megbízó elkötelezettsége a biztonságtechnikai rendszerek folyamatos fenntartására. A vállalkozás elkötelezett amellett, hogy partnerei számára dedikált, közvetlen szakembert biztosít, aki a megbízóval együttműködve, annak feladatait magáénak érezve segíti a folyamatok javítását.

 

Related posts