Felnőtt csapat hírei 

Következik: Váci NKSE – HSG Blomberg-Lippe

EHF Európa Liga, 3. forduló, 1. mérkőzés
Váci NKSE – HSG Blomberg – Lippe
2021.november 13. (szombat) 14:00
Helyszín: Vác, Városi Sportcsarnok (Vác, Bán Márton utca 3.)

Pénztárnyitás: 12:30

Jegyárak:
Felnőtt: 1500 Ft
Diák: 1000 Ft (6-18 éves korig)
6 év alatt ingyenes

Jegyeket kizárólag a mérkőzések napján lehet megvásárolni! Elővételben nem árusítunk belépőjegyeket!
Készpénzes és bankkártyás  fizetési mód az elfogadott! Utalványokat nem fogadunk el!

A megvásárolt jegy önmagában nem biztosítja az ülőhelyet a mérkőzésre, ugyanis a sportcsarnokban az ülőhelyek foglalása érkezési sorrendben történik, kivétel ez alól a helyreszóló bérletes ülőhelyek.

Média akkreditáció információk itt!

A hatályos szabályok szerint, a mérkőzéseken csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.
A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a sportrendezvény szervezőjének a feladata! A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorát személyazonosító igazolványával kell igazolnia!
A beléptetés minden esetben azzal kezdődik majd, hogy a személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóinknál védettségi kártya, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges a belépéshez!
A sportrendezvény szervezője köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja.Szia!

A Váci NKSE csapata szombaton az Európa Liga 3. fordulójában a német HSG Blomberg-Lippe ellen lép pályára hazai pályán a Váci Sportcsarnokban. A mérkőzésre a megváltott szezon bérletek érvényesek, míg a felnőtt belépőjegyek 1.500 Ft-ba, a diák belépőjegyek (6-18 éves korig) 1.000 Ft-ba kerülnek majd!A csarnok előterében, kilátogató szurkolóinkat, szakmai együttműködő partnereinkkel a BioTech USA  és a Saray Szőnyegházzal közösen, ingyenes tombola nyeremény játékra invitáljuk.
A szerencsés szelvény tulajdonosok többet között BioTech USA által felajánlott nyeremény csomagokat, a Saray Szőnyegház által felajánlott szőnyeget,  csapatunk tagjai által dedikált labdát, valamint a következő hazai mérkőzésünkön beváltható 2 db belépőjegyet nyerhetnek.
A sorsolásra a mérkőzés félidejében kerül sor!

#tippmix #BioTechUSA #TheFeelingOfSuccess #MozgásAmiÖsszeköt #vác #handball #europeanleague #sarayszőnyegház #kézilabda #szponzorálttartalom #hirdetés
@biotechusa_magyarorszag @sarayszonyegek.hu

Related posts