Felnőtt csapat hírei 

Július 6.-án kezdjük a felkészülést

Felnőtt csapatunk július 6.-án kezdi el a felkészülést a 2022-2023-as szezonra, jelenleg játékosaink az új vezetőedző, Herbert Gábor által vezetett szakmai stáb előírásai szerinti egyéni edzésprogramot végzik, amelyet folyamatosan nyomon követnek és ellenőriznek edzőink a Polar rendszer segítségével. Az egyéni munkavégzés alól igazoltan hiányzik Ballai Borbála és Bukovszky Anna, akik az U20-as világbajnokságon szerepelnek Szlovéniában, valamint sajnálatos módon Kürthi Laura, aki a junior válogatott felkészülése alatt szenvedett térdszalag szakadást, így várhatón a szezon nagy részében nem számíthatunk majd rá.

A felkészülés első hetében különböző felmérésekkel kezdi el a munkát csapatunk, amelyre 9 edzőmérkőzés vár majd a nyár folyamán, a szeptember első hétvégéjére kiírt bajnoki kezdésig. A felnőtt csapatunkat üzemeltető Dunakanyar Kézilabda Kft sikeresen megkapta a 2022-2023-as szezonra szóló bajnoki licencet, így szervezetünk már le is adta a nevezést, csakúgy, mint az Európa Liga küzdelmeire, ahol a bajnoki 4. helyezésünk miatt, várhatóan a 3. fordulóban fogunk bekapcsolódni.

A játékos keretben is történtek újabb változások, ugyanis egy évre kölcsönben Vácon folytatja pályafutását a balszélső Ballai Anna, aki a Ferencváros együtteséből érkezik Vácra, ahol ikertestvérével, Ballai Borbálával szerepelhet majd egy csapatban.
Csapatunk 19 éves balszélsője Balogh Petra egy évig szintén kölcsönben fog szerepelni.

Csapatunk szakmai stábja is végleges lett, Herbert Gábor vezetőedző munkáját, Szabó Krisztina kapusedző, Fazekas Tamás erőnléti edző, Pajor Cecília gyógytornász, Peszeki Dorottya fizioterapeuta, Sztranyan Ágnes masszőr és Dr. Bánhidi Péter csapatorvos segíti majd.

Edzőmérkőzéseink a nyári felkészülés alatt:

Július 29. (péntek) 15.30 Vác – Eger
Augusztus 2. (kedd) FTC – Vác
Augusztus 5. (péntek) 16.00 Mosonmagyaróvár – Vác
Augusztus 6. (szombat) 11.00 Mosonmagyaróvár – Vác
Augusztus 10. (szerda) 16.00 Érd – Vác
Augusztus 12. (péntek) 15.30 Vác – Budaörs
Augusztus 17. (szerda) 15.30 Vác-Érd
Augusztus 19. (péntek) 16.00 MTK – Vác
Augusztus 26. (péntek) 15.30 Vác – Békéscsaba

Related posts