Felnőtt csapat hírei 

Alakul a jövő évi keret

A Praktiker-Vác csapatában folytatja pályafutását a junior válogatott átlövő Csíkos Luca, valamint a Mosonmagyaróvárról érkező balszélső Csire Fanni.
A 18 esztendős Csíkos Luca a NEKA együtteséből érkezik Vácra, ahol az idei szezonban már jelentős NB I.-es tapasztalatokat is gyűjtött (tegnap a Győri Audi ETO elleni bajnoki mérkőzésen 8 gólt szerzett), amelyeket reméljük a jövőben csapatunkban is kamatoztathat majd. Lucával 3 éves szerződést kötöttünk.
A 24 éves Csire Fanni egy éves mosonmagyaróvári szereplés után költözik Vácra, aki saját nevelésű játékosként, Szombathelyen mutatkozott be az NB I.-ben.
Fanni a 2021-2022-es szezonban nyújtotta a legjobb teljesítményt, hiszen 82 góllal zárta a bajnoki szezont. Csire Fannival 2 éves szerződést kötöttünk.
Az érkező játékosok mellett több játékosunkkal is szerződést hosszabbítottunk, így a 2023-2024-es szezonban is váci mezben szerepel majd Bánfai Kíra és Pálffy Anna.
Az új játékosok és szerződés hosszabbítók listája is mutatja, hogy Praktiker-Vác a következő szezonban is az elmúlt években már megszokott utat fogja követni, lehetőség adva a fiatal magyar tehetségeknek.

A szezon végén távozik Vácról a profi játékot befejező jobbszélső Diószegi Nikolett, a balszélső Schatzl Natalie valamint a kapus Pásztor Bettina.

Related posts