Felnőtt csapat hírei 

Erimában folytatjuk!

A 2024/2025-ös idénytől új mezgyártó szponzorral állapodott meg klubunk, mostantól az Erima termékeit viselik játékosaink.

Az együttműködést a mai napon hivatalos formában is megerősítettük az Erima termékeit hazánkban forgalmazó HS Sport Life Kft.-vel, ezzel párhuzamosan a szurkolók is rendelhetnek címeres terméket a webáruházon keresztül.

https://www.hsteamsport.hu/index.php?route=information/contact

A két fél között már régebb óta fennáll a partneri kapcsolat, hiszen három éve a cég által forgalmazott Select labdákkal dolgoznak csapataink. Ez az együttműködés most tovább erősödik.

A HS Sport Life Kft. 2022-ben kezdte meg a működését, és nyerte el a Select Sport márka kizárólagos forgalmazását Magyarországon, továbbá vált a német Erima és a japán Mizuno hazai disztribútorává. 2023-ban tovább bővült a céghez tartozó brandek köre az olasz Kappa, valamint a Gymstick és a Pure2Improve termékeinek kereskedelmi jogaival. Ezen top márkák és azok csúcsminőségű termékei által a HS Sport teljes mértékben ki tudja elégíteni a piac igényeit, legyen szó profi egyesületekről, kisebb csapatokról, baráti társaságokról vagy egyéni vásárlókról.

Egy sikerekben gazdag együttműködés, és a magas minőségű kiszolgálás a célunk.

Related posts