Jegyinformáció

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a januárban megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzéseink a Dunakanyar Kézilabda Akadémia Sportcsarnokában kerülnek megrendezésre, ahol csak szezon bérlettel rendelkező szurkolóink tudják a helyszínen megtekinteni a bajnokikat.

2022-2023 Bérlet információk

A Praktiker-Vác NB I.-es bajnoki, Európa Liga selejtező és Magyar Kupa mérkőzéseire érvényes jegyárak a 2022-2023-as szezonban:

Felnőtt: 2.000 Ft
Nyugdíjas: 1.500 Ft
Diák: 1.500 Ft (3-18 éves korig)
3 év alatt ingyenes

Jegyeket kizárólag a mérkőzések napján lehet megvásárolni! Elővételben nem árusítunk belépőjegyeket!
Készpénzes és bankkártyás  fizetési mód az elfogadott! Utalványokat nem fogadunk el!

A felnőtt bajnoki mérkőzések előtt közvetlenül megrendezendő utánpótlás (serdülő és ifjúsági) bajnoki mérkőzések megtekintéséhez is érvényes jeggyel vagy bérlettel kell rendelkezni!
Amennyiben a szülők nem kívánják megnézni a felnőtt mérkőzést, a pénztárban lehetőség van a serdülő és az ifjúsági mérkőzés megtekintésére jogosító karszalag vásárlásra, amelyet 17:30-ig lehetőség van visszaváltani, azonban így a felnőtt mérkőzést nem lehet megtekinteni!
A karszalag ára egységesen 2.000 Ft, melyet a visszaváltáskor a karszalag levágásával egy időben visszafizetünk!

A megvásárolt jegy önmagában nem biztosítja az ülőhelyet a mérkőzésre, ugyanis a sportcsarnokban az ülőhelyek foglalása érkezési sorrendben történik, kivétel ez alól az A szektor helyreszóló bérletes ülőhelyei.

További információ:
Ifj. Németh András
+36305784847
nemeth.andras@vacinkse.hu

A Praktiker-Vác bajnoki mérkőzéseinek helyszíne:

Vác, Városi Sportcsarnok
Cím: 2600 Vác, Bán Márton utca 3.

Megközelíthetőség: