Kiválasztó

A Praktiker-Vác kézilabda csapatának akadémiája kiválasztó napot hirdet, amelyre 2007-2008-2009-ben született kézilabdázó lányok jelentkezését várjuk. A kiválasztóra 2023. február 1.-én kerül sor, a helyszín utánpótlásunk központi létesítménye a Dunakanyar Kézilabda Akadémia lesz.

A kiválasztón szervezetünk elnöke Kirsner Erika és szakmai igazgatónk Németh András vezetésével, egy szakmai team fogja vizsgálni a jelentkezőket és választja ki a következő fázisba bejutó sportolókat!

Akadémiánk minden utánpótlás korosztályban jelen van (U22-es csapatunk a felnőtt NB II.-ben is szerepel), az U19 és U17-es bajnokságokban több bajnoki osztályban, akár 2-2 csapattal is rendelkezünk, így rendkívüli széles palettán tudunk játéklehetőséget biztosítani a kiválasztott sportolóinknak, akik az elmúlt években szép számmal kerültek be, az NB I.-ben az utóbbi években rendre 4-5. helyen végző felnőtt csapatunkba, valamint a korosztályos és felnőtt válogatottakba is!

Utánpótlásunk a Váci Városi Sportcsarnokban, valamint a Dunakanyar Kézilabda Akadémia sportcsarnokában tartja edzéseit, ahol a kiválasztott sportolók akár papucsban is átsétálhatnak az edzések színhelyére! Akadémiánkon minden igényt kielégítő konditerem, 3 ágyas, légkondicionált, saját fürdőszobával rendelkező szobák, wellness részleg, fizioterápiás géppark várja azon lányok jelentkezését, akik professzionális szakmai munka mellett szeretnék folytatni kézilabda pályafutásukat!
Vác legtöbb középiskolájával jó kapcsolatot alakítottunk ki, így a továbbtanulás szempontjából is mindenki megtalálhatja nálunk a számítását!

A jelentkezési lap itt tölthető ki!

Időpont: 2023. február 1. (szerda) 11:00
Helyszín: Dunakanyar Kézilabda Akadémia (Vác, Téglaház út 1.)

Térkép:

 

 

the modern design of cheap rolex datejust uomo rolex calibre 2836 2813 116234wsj due toni under $54 is fantastic.cheap Κιτ RTA ηλεκτρονικο τσιγαρο under $53 contains the spirit of courage.