Felnőtt csapat hírei 

Közlemény

Bizonytalan ideig a ma megrendezésre kerülő Praktiker-Vác – Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés lesz az utolsó mérkőzésünk, a november 1.-től átmenetileg bezáró Váci Sportcsarnokban.
A tervek szerint legkorábban márciusban térhetnek vissza csapataink a Sportcsarnokba, így minimum 7 NB I.-es, valamint rengeteg utánpótlás bajnoki mérkőzést, és több csapatunk délutáni edzéseit kell majd máshol megrendeznünk.
Természetesen már korábban elkezdtünk megoldást keresni, hogy a lehető legközelebb, a nézők előtt tudjuk lejátszani a következő hazai mérkőzéseinket. Mivel a közelben nincs más NB I.-es mérkőzés megrendezésre alkalmas helyszín, így az átmeneti időszakban, csapataink edzéseinek már eddig is otthont adó Dunakanyar Kézilabda Akadémia Sportcsarnokában fogjuk megrendezni hazai bajnoki mérkőzéseinket. A DKA Sportcsarnok befogadóképessége 120 fő, így amennyiben megkapjuk a szükséges hatósági engedélyeket, akkor a szezon bérletet vásárló szurkolóink továbbra is látogatják majd hazai mérkőzéseinket, azonban további jegyértékesítésre (a vendégek részére kötelezően biztosítandó 10 %-on felül) már nem lesz lehetőségünk.
A decemberben esedékes Európa Liga selejtező, Váci Sportcsarnokban történő megrendezésének engedélyezésére, azonban ígéretet kaptunk az Önkormányzattól, így a tervek szerint egy napra átmenetileg újra kinyithat majd a Sportcsarnok.

Related posts