Felnőtt csapat hírei 

Vácon az elmúlt évek eredményének a megismétlése a cél!

A Vác együttese azon dolgozik, hogy ebben a szezonban is előkelő helyen szerepeljen.

A Vác a bajnokság egyik legfiatalabb, teljesen magyar játékosokból álló csapata, a keret megújulásával a céljait nem módosította. A bajnokság első felében való helytállás mindenki számára tiszta elvárás.
A stabilitás és a meghatározott célok elérésének érdekében egyesületünk hosszabb távú szerződéseket kötött a játékosokkal, szakmai munkatársakkal, illetve a szponzorokkal, így a Lukács és Tamás Kft-vel is.
„Csapatunk az elmúlt 8 szezonban egyaránt a 4-6. hely valamelyikén végzett az NB I.-ben, ezáltal folyamatosan jogot szereztünk a nemzetközi kupa indulásra is. A nyáron alaposan kicserélődő játékoskerettel (10 távozó, 10 érkező játékos) is az elmúlt években elért eredmény megismétlése a célunk a bajnokságban.”, fogalmaz Kirsner Erika, az egyesület elnöke.

Az Európa Ligában a holland bajnok Venlo ellen a selejtező 2. fordulójában kezdjük meg a szereplésünket. A tavalyi eredmények alapján verhető csapatnak tűnik a holland gárda, azonban nyáron edzőváltás történt náluk és tétmérkőzést még ők sem játszottak, így nehéz megítélni, hogy milyen játékerőt fognak képviselni. A Venlo elleni továbbjutás esetén, a német bajnoki bronzérmes, Kuczora Csengével erősítő Thüringer HC lehet a következő ellenfelünk, így óriási bravúrra lenne szükség, hogy sorozatban 5. alkalommal is bejussunk az Európa Liga csoportkörébe.

Egyesületünk filozófiája nem változott, ragaszkodunk az elmúlt években kialakított elvekhez, tehát kizárólag magyar és főként fiatal játékosokra építünk a továbbiakban is.
A koncepcióhoz igazodva, egyesületünk 5 éves szerződésben egyezett meg, két egyaránt 17 éves átlövővel, a saját nevelésű ifjúsági válogatott Kacsó Noémivel és a 14 éves kora óta akadémiánkon nevelkedő Pap Patríciával.

A 22 éves átlagéletkorú csapatunk, a nyáron 7 edzőmérkőzést játszott, amelyek nagyszerűen szolgálták felkészülésünket a szezonra, ezáltal lehetőséget nyújtott Herbert Gábor vezetőedző számára az új és a régi taktikai elemek gyakorlására, pontosítására. A K&H Női kézilabda ligát az Alba Fehérvár otthonában kezdi el csapatunk, majd két hazai mérkőzéssel folytatjuk a Vasas és a Budaörs ellen.

Két évig Volkswagen autókat használhatunk!

Meghosszabbította szponzorációs és együttműködési megállapodását a Lukács és Tamás Kft és a Váci Női Kézilabda Sportegyesület, így az 1997 óta családi tulajdonban lévő Volkswagen márkakereskedés már az 5. szezonban nyújt támogatást csapatunk számára a márka importőrével, a Porsche Hungáriával közösen.

„Egy közösség akkor lehet igazán sikeres, ha a tagjai segítik és támogatják egymást. Ezen elvek mentén szemelte ki évekkel ezelőtt a Lukács és Tamás Kft a Váci Női Kézilabda Sportegyesületet, hogy ők képviseljék a márka nevét, illetve a cég szlogenjét és üzletfilozófiáját.” mondta el Lukács Balázs, a Lukács és Tamás Kft operatív vezetője.

Az új megállapodás értelmében, a várost több éve a nemzetközi porondon is képviselő együttesünk a vállalkozás támogatásával négy Volkswagen gépjárművel lett gazdagabb.
A felek által aláírt támogatási szerződés két évre szól, csakúgy, mint az igencsak átalakult keretünk szerződéseinek nagy része.

„Úgy gondolom, hogy a mi egyesületünk teljesen illeszkedik ahhoz a szlogenhez, amit a Lukács és Tamás Kft képvisel, ami az „Érték. Rend. Szeretet.” Az egész egyesületünkben a pályán és az azon kívül mutatott munkát is a rend jellemzi és mindezt szeretetben tesszük, hiszen ez a csapatsport nem működhetne anélkül, hogy egymást ne szeretnénk.” mondta el a Kirsner Erika, a Váci Női Kézilabda Sportegyesület elnöke.
„A támogatási szerződés meghosszabbítása nagyon nagy segítséget jelent számunkra, hiszen amellett, hogy ilyen nagyszerű járművekkel járhatunk, nagy örömmel tölt el bennünket, hogy egy ilyen világszínvonalú márka, és egy sikeres váci vállalkozás is újabb két évig áll majd mögöttünk.” tette hozzá Kirsner Erika.

Related posts