Ifi eredmények

köpa Sildenafil Citrate rhodos

visit our website opcje binarne jak inwestować Ifjúsági I.osztály, Kelet
useful content Hajdúnánás – Váci NKSE 27-30 (14-13)
Kiállítások: 4 illetve 6 perc
Büntetők: 12/10 illetve 9/8
auto opzioni binarie cosa sono Vác: click now Miklós – Bagi 4, Biszák 1, SZIRÁKI 13(8/7), FABÓ 4, Helembai 3(1/1), Benkő. Csere: BUKOVSZKY – Gráf, Tarján, Feles, MOLNÁR 4, Szász, KRAFT 1.

http://actioncooling.com/?kiko=bin%C3%A4re-optionen-strategie-f%C3%BCr-anf%C3%A4nger&914=8f binäre optionen strategie für anfänger http://vvdelauwers.nl/?molokozavod=binaire-opties-1-minuut&8e5=07 Ottó Katalin:  http://macarthurentertainment.com.au/?pistolety=difference-between-make-out-and-hook-up&608=1e Kissé enerváltan kezdtük a találkozót. A kapu mögül szembe sütő nap, a hazaiak kellemetlen játékstílusa és a bírópáros túlzott szigora sem nekünk kedvezett. Kifogás volt bőven. Szélről sorra maradtak ki a helyzetek, a technikai hibáink eladott labdákat jelentettek, támadójátékunk lassú volt és körülményes. Védekezésben sem találtuk a helyünket, az alacsony, gyors ellenfelek a hónunk alatt bujkáltak, valahogy mindig sikerült befúrkálniuk magukat. Szenvedtünk rendesen, én pedig próbáltam megtalálni a nyerő csapatot. Már 3 gól volt a hazaiak előnye, amikorra összeállt a leghatékonyabban támadó-védekező belső négyes. A Molnár-Sziráki-Fabó-Kraft sor az aktuális szélsőkkel kiegészülve a 28.percre visszahozta a reményekeinket.
A szünetben volt időnk tisztázni a gondolatokat, megbeszélni, hogy min kéne változtatni, mit kéne erőltetni, mit kéne mellőzni a második félidőben.
A taktikázás után egy 7-1-es nyolc percet produkálva hirtelen 5 gólos előnyre tettünk szert és máris mi uraltuk a második játékrészt.
Ki kell emelni Sziráki Bogi második félidei teljesítményét, mikor is képességeihez méltón, igazi vezére volt a csapatnak. Gólveszélyes irányító játéka mellett a védelem egyik legjobbja is volt. Kraft Viki megbízható védőmunkájával a hazaiak legveszélyesebb emberét semlegesítette, és gyors mozgásával a támadásokban is nagy hasznunkra volt. Két középső védőnk, Fabó Kamilla és Molnár Regina nagyon sokat dolgoztak a második játékrészben, többnyire sikerrel.
Rendezetlen védelem ellen csupán 4 gólt lőttünk (főleg a sok eladott labda miatt), a visszarendeződésünk viszont tökéletes volt, még kapura lövésig sem jutott ellenfelünk. Nem játszottunk szépen, de az akarással nem volt baj. Küzdelmes meccsen végül is nagyon értékes pontokat gyűjtöttünk.

 

http://statusme.com/sites/all/libraries/elfinder/files/15963572.php Ifjúsági III. Osztály, Dél
find here Váci NKSE II – Inárcs-Örkény 30-20 (12-10)
Büntetők: 4/3 illetve 7/3
Kiállítások: 10 illetve 6 perc
http://davidroland.com.au/?filip=most-popular-online-dating-sites-canada&89e=04 Vác: Website POZSGAI B. – Pozsgai I., SIMON 10(4/3), BOJTAY D. 3, Sárkövi, SOÓS 11, Elek 1. Csere: Bojtay B. – FÉZLER 5, Tamus, Csapó L, Csapó S, Kósa, Bernát

where can i buy cytotec without prescription in Spokane Washington http://saturnsails.co.uk/sails/storm-sail/ Ottó Katalin: Rengeteg technika hibával, fegyelmezetlenül, rossz döntéseket hozva kezdtük a meccset. Túlbonyolítottuk a támadásokat, türelmetlenük védekeztünk és alapvető taktikai hibákat követtünk el. Szerencsére, kapusunk, Pozsgai Berta kiválóan védett (50%), és a lövőszázalékunk is kiemelkedő volt – amikor eljutottunk lövésig. (35 kapura lövésből szereztünk 30 gólt.) A szünetben kevesebb technikai hibát és több lövéssel befejezett támadást kértem a lányoktól, amit meg is valósítottak, hiszen előbbi a harmadára csökkent, utóbbi pedig a másfélszeresére nőtt. A lövőkedv növekedésének, kapusaink kiegyensúlyozott teljesítményének és az erőnléti fölényünknek köszönhetően a különbség egyre nőtt a két csapat között. Külön dícséretet érdemel Bojtay Dorina, aki támadásban és védekezésben is nagyon hasznosan dolgozott.