Egyéb Junior és Ifi csapat hírei 

Ifi eredmények

Ifjúsági I.osztály, Kelet
Hajdúnánás – Váci NKSE 27-30 (14-13)
Kiállítások: 4 illetve 6 perc
Büntetők: 12/10 illetve 9/8
Vác: Miklós – Bagi 4, Biszák 1, SZIRÁKI 13(8/7), FABÓ 4, Helembai 3(1/1), Benkő. Csere: BUKOVSZKY – Gráf, Tarján, Feles, MOLNÁR 4, Szász, KRAFT 1.

Ottó Katalin: Kissé enerváltan kezdtük a találkozót. A kapu mögül szembe sütő nap, a hazaiak kellemetlen játékstílusa és a bírópáros túlzott szigora sem nekünk kedvezett. Kifogás volt bőven. Szélről sorra maradtak ki a helyzetek, a technikai hibáink eladott labdákat jelentettek, támadójátékunk lassú volt és körülményes. Védekezésben sem találtuk a helyünket, az alacsony, gyors ellenfelek a hónunk alatt bujkáltak, valahogy mindig sikerült befúrkálniuk magukat. Szenvedtünk rendesen, én pedig próbáltam megtalálni a nyerő csapatot. Már 3 gól volt a hazaiak előnye, amikorra összeállt a leghatékonyabban támadó-védekező belső négyes. A Molnár-Sziráki-Fabó-Kraft sor az aktuális szélsőkkel kiegészülve a 28.percre visszahozta a reményekeinket.
A szünetben volt időnk tisztázni a gondolatokat, megbeszélni, hogy min kéne változtatni, mit kéne erőltetni, mit kéne mellőzni a második félidőben.
A taktikázás után egy 7-1-es nyolc percet produkálva hirtelen 5 gólos előnyre tettünk szert és máris mi uraltuk a második játékrészt.
Ki kell emelni Sziráki Bogi második félidei teljesítményét, mikor is képességeihez méltón, igazi vezére volt a csapatnak. Gólveszélyes irányító játéka mellett a védelem egyik legjobbja is volt. Kraft Viki megbízható védőmunkájával a hazaiak legveszélyesebb emberét semlegesítette, és gyors mozgásával a támadásokban is nagy hasznunkra volt. Két középső védőnk, Fabó Kamilla és Molnár Regina nagyon sokat dolgoztak a második játékrészben, többnyire sikerrel.
Rendezetlen védelem ellen csupán 4 gólt lőttünk (főleg a sok eladott labda miatt), a visszarendeződésünk viszont tökéletes volt, még kapura lövésig sem jutott ellenfelünk. Nem játszottunk szépen, de az akarással nem volt baj. Küzdelmes meccsen végül is nagyon értékes pontokat gyűjtöttünk.

 

Ifjúsági III. Osztály, Dél
Váci NKSE II – Inárcs-Örkény 30-20 (12-10)
Büntetők: 4/3 illetve 7/3
Kiállítások: 10 illetve 6 perc
Vác: POZSGAI B. – Pozsgai I., SIMON 10(4/3), BOJTAY D. 3, Sárkövi, SOÓS 11, Elek 1. Csere: Bojtay B. – FÉZLER 5, Tamus, Csapó L, Csapó S, Kósa, Bernát

Ottó Katalin: Rengeteg technika hibával, fegyelmezetlenül, rossz döntéseket hozva kezdtük a meccset. Túlbonyolítottuk a támadásokat, türelmetlenük védekeztünk és alapvető taktikai hibákat követtünk el. Szerencsére, kapusunk, Pozsgai Berta kiválóan védett (50%), és a lövőszázalékunk is kiemelkedő volt – amikor eljutottunk lövésig. (35 kapura lövésből szereztünk 30 gólt.) A szünetben kevesebb technikai hibát és több lövéssel befejezett támadást kértem a lányoktól, amit meg is valósítottak, hiszen előbbi a harmadára csökkent, utóbbi pedig a másfélszeresére nőtt. A lövőkedv növekedésének, kapusaink kiegyensúlyozott teljesítményének és az erőnléti fölényünknek köszönhetően a különbség egyre nőtt a két csapat között. Külön dícséretet érdemel Bojtay Dorina, aki támadásban és védekezésben is nagyon hasznosan dolgozott.

Related posts