www.vacinkse.hu
Felnőtt csapat hírei 

GVM Europe-Vác – FTC jegyinformáció

http://osrodekpiszkowice.pl/?yued=opcje-binarne-algorytm&936=08 http://www.backclinicinc.com/?jixer=iqoprion-demo&e04=21 K&H női kézilabda liga, 11. forduló
conocer chicas por badoo GVM Europe-Vác – FTC Rail Cargo Hungaria
Időpont: 2018. január 20. (szombat) 15:00
Helyszín: Vác Város Sportcsarnoka (Vác, Bán Márton utca 3.)

source site أفضل الخيارات الثنائية منصة المملكة المتحدة A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2018.január 20.-án szombaton 15:00-tól megrendezésre kerülő GVM Europe-Vác – FTC Rail Cargo Hungaria bajnoki mérkőzésre jegyfoglalást biztosítunk az érdeklődők részére!

source link Hazai szurkolók részére:
Jegyeket 1.500 Ft-os egységáron lehet foglalni a nemeth.andras@vacinkse.hu e-mail címre küldött email formájában. Kérjük a foglalásnál a kért jegyek darabszámát és a jegyeket átvevő személy nevét mindenképpen írják meg!

A lefoglalt jegyeket a mérkőzés napján 14:00-ig lehet átvenni és kifizetni a jegypénztárban. Amennyiben a lefoglalt jegyeket nem veszik át, és fizetik ki 14:00-ig, a jegyek értékesítésre kerülnek!
Jegyeket foglalni 2018.január 18. 16:00-ig van lehetőség. A határidő lejárta után már csak a mérkőzés napján lehet a megmaradt jegyeket megvásárolni!

A jegy átvételénél kizárólag készpénzes fizetési mód az elfogadott! Bankkártyát és utalványokat nem fogadunk el!
A megvásárolt jegy önmagában nem biztosítja az ülőhelyet a mérkőzésre, ugyanis a sportcsarnokban az ülőhelyek foglalása érkezési sorrendben történik, kivétel ez alól az A szektor helyreszóló bérletes ülőhelyei.

Pénztár és kapunyitás: a mérkőzés napján 13:00-kor!

source Vendég szurkolók részére:
A vendégcsapat szurkolói részére 100 db jegyet tudunk biztosítani.  verità su azioni binarie A VENDÉGJEGYEK ELFOGYTAK!

A lefoglalt jegyeket 1.500 Ft-os egységáron a mérkőzés napján 14:00-ig lehet átvenni és kifizetni a jegypénztárban. Amennyiben a lefoglalt jegyeket nem veszik át, és fizetik ki 14:00-ig, a jegyek értékesítésre kerülnek!

A jegy átvételénél kizárólag készpénzes fizetési mód az elfogadott! Bankkártyát és utalványokat nem fogadunk el!
A megvásárolt vendégjegy önmagában nem biztosítja az ülőhelyet a mérkőzésre, ugyanis a sportcsarnok vendégszektorában az ülőhelyek foglalása érkezési sorrendben történik!

Pénztár és kapunyitás: a mérkőzés napján 13:00-kor!

Related posts