Utánpótlás hírei 

Junior eredmények

Ipress Center-Vác  —  NEKA  22-33 (13-13)

 
Vác: Miklós – BAGI 4, BATÓ 3, Sziráki 3(1), Fabó, KÁCSOR 8(1), Kovács. Csere: Gergely – Soós, Páll, Molnár 2(1), Tarján, Krafcsik, Helembai 1, Biszák 1.
Kiállítások: 10 illetve 6 perc
Büntetők: 5/3 illetve 3/3

 
Ottó Katalin: A 40.percig fej-fej mellett haladtak a csapatok (17-17), akkor azonban elkezdtünk fáradni, kihagyott a koncentráció. A kezdősorunk teljesen egyenrangú harcot vívott az ország első számú akadémiájának kezdősorával, a cserék viszont ezen a meccsen nem tudták igazán felvenni a ritmust. A csapaton egyre inkább látszik az összeszokottság hiánya, és az, hogy az edzéseken sosincs megfelelő létszám. A tabellán viszont továbbra is biztosan tartjuk a helyünket a középmezőnyben, a szezon előtt megfogalmazott célkitűzésünket követve.

 

Kispest  —  Ipress Center-Vác 14-38 (8-19)

 
Vác: Miklós – Bagi 3, Biszák 3, Sziráki 4(1), FABÓ 7, KÁCSOR 10(1), Kovács 1. Csere: GERGELY – Soós 3(1), Páll 2, MOLNÁR, Tarján, Krafcsik 1, HELEMBAI (4).
Kiállítások: 4 illetve 0 perc
Büntetők: 2/1 illetve 5/3

 


Ottó Katalin: A 20.percig viszonylag szorosan tartotta az eredményt a becsülettel küzdő ellenfelünk (7-11). Ekkor Molnár Regina beállásával – főleg az ő fegyelmezett előkészítő munkájának köszönhetően – sokkal hatékonyabbá váltak a lerohanásaink, és a szünetre komoly előnyre tettünk szert. Fabó Kamilla élt, mint hal a vízben, kiválóan használta ki a helyzeteit (9/7). A védekezésünk jól működött, a kispestieknek csupán 10 alkalommal sikerült a közeli zónából kapura lőniük. A kapuba már a 10.percben (4-5-nél) beálló Gergely Era pedig a távoli lövések majdnem 80%-át kivédte. Ki kell emelnem még Kácsor Gréta teljesítményét, aki a kezdeti visszafogottság után szemet gyönyörködtetően játszott. Soós Anna, Páll Kriszti és Helembai Lilla is jól szálltak be a meccsbe, Biszák Aletta pedig a második félidőben talált magára.

 

Related posts

Leave a Comment