Kisiskolás bajnokság hírei 

Két győzelemmel tértek haza az U8-as szivacskéziseink

opzioni binarie seguendo il trend Kisiskolás bajnokság, U8 forduló, 2017.04.29., Dunavarsány
A hétvégén ismét két győzelemmel zártuk az U8 fordulónkat. A lányok nagyon ügyesen, fegyelmezetten játszottak.

 


go to link http://www.transportbudapesta.ro/?kdls=cos-e-opzioni-binarie&185=98 IPRESS CENTER-VÁC  —  Gyömrő Kézilabda Akadémia 16-1 (8-0) 
source link trading oro Kacsóné Ottó Ágnes: buy discount tastylia (tadalafil) online Ezen a mérkőzésen gólzáport láthattunk. Helyenként nagyon szép volt a csapatjátékunk, sok labdát tisztán szereztünk védekezésben, amelyből indítani, indulni, vagy lerohanni tudtunk. Volt néhány kihagyott ziccerünk, de ezt itt simán belefért.

http://credicor.com/?skiid=bonus-senza-deposito-opzioni-digitali-2016&62d=42 Csapat tagjai: Berta Petra (2 gól), Boros Csenge (3 gól), Illyés Csenge (3 gól), Hevér Fanni, Kassai Lara (7 gól), Matuk Tünde, Petrik Nóra (1 gól)

تداول الخيارات الثنائية إشارات opzioni binari bonus benvenuto Aranyszarvas SE  —  IPRESS CENTER-VÁC 9-16 (5-10)

 

get link steuerberater online binäre optionen
Kacsóné Ottó Ágnes:
A 2. mérkőzésünk a jövő szempontjából nagyon hasznos volt. Az ellenfelünk erősebb alkatú, magasabb lányokból állt. Már a bemelegítésnél megbeszéltük, hogy a védekezésben a nagyobb testű ellenfelek ellen egyedül nem tudják eredményesen felvenni a versenyt, ezért azt kértem, hogy zárjanak össze, segítsenek be egymásnak. Ez nagyon jól és eredményesen működött a mérkőzésen. A támadásokban viszont a mi gyorsabb lábú, jól cselező játékosaink nagyon jól érvényesültek, szép gólokat szereztünk. Egy utánpótlásedző számára a legnagyobb öröm, ha az edzéseken sokat gyakorolt technikai, taktikai elemeket a játékosok meccs-szituációban is pontosan meg tudják már csinálni. A mérkőzés alapján a megérdemelt győzelem örömén túl emiatt is nagy örömben volt részem!
un homme qui cherche mon regard Csapat tagjai: Berta Petra, Boros Csenge (2 gól), Illyés Csenge (4 gól), Hevér Fanni, Kassai Lara (7 gól), Matuk Tünde (3 gól), Petrik Nóra

Related posts

Leave a Comment