Két győzelemmel tértek haza az U8-as szivacskéziseink

Kisiskolás bajnokság, U8 forduló, 2017.04.29., Dunavarsány
A hétvégén ismét két győzelemmel zártuk az U8 fordulónkat. A lányok nagyon ügyesen, fegyelmezetten játszottak.

 


il sistema binario trading IPRESS CENTER-VÁC  —  Gyömrő Kézilabda Akadémia 16-1 (8-0) 
http://apisalud.es/?dissertation-conflict-resolution opzioni binarie 24 ore Kacsóné Ottó Ágnes: Ezen a mérkőzésen gólzáport láthattunk. Helyenként nagyon szép volt a csapatjátékunk, sok labdát tisztán szereztünk védekezésben, amelyből indítani, indulni, vagy lerohanni tudtunk. Volt néhány kihagyott ziccerünk, de ezt itt simán belefért.

http://petnjica.co.me/?kig=come-si-usa-iq-option&9ae=bf Csapat tagjai: Berta Petra (2 gól), Boros Csenge (3 gól), Illyés Csenge (3 gól), Hevér Fanni, Kassai Lara (7 gól), Matuk Tünde, Petrik Nóra (1 gól)

http://comforteforpms.com/?dies3=topoption-investimento-minimo Aranyszarvas SE  —  IPRESS CENTER-VÁC 9-16 (5-10)

 

tms brokers opcje binarne http://varisportsclub.com/?biud=mi-consigliate-qualche-demo-di-opzioni-binarie&56a=bd
Kacsóné Ottó Ágnes:
A 2. mérkőzésünk a jövő szempontjából nagyon hasznos volt. Az ellenfelünk erősebb alkatú, magasabb lányokból állt. Már a bemelegítésnél megbeszéltük, hogy a védekezésben a nagyobb testű ellenfelek ellen egyedül nem tudják eredményesen felvenni a versenyt, ezért azt kértem, hogy zárjanak össze, segítsenek be egymásnak. Ez nagyon jól és eredményesen működött a mérkőzésen. A támadásokban viszont a mi gyorsabb lábú, jól cselező játékosaink nagyon jól érvényesültek, szép gólokat szereztünk. Egy utánpótlásedző számára a legnagyobb öröm, ha az edzéseken sokat gyakorolt technikai, taktikai elemeket a játékosok meccs-szituációban is pontosan meg tudják már csinálni. A mérkőzés alapján a megérdemelt győzelem örömén túl emiatt is nagy örömben volt részem!
Csapat tagjai: Berta Petra, Boros Csenge (2 gól), Illyés Csenge (4 gól), Hevér Fanni, Kassai Lara (7 gól), Matuk Tünde (3 gól), Petrik Nóra

Vélemény, hozzászólás?