Gyermekbajnokság hírei 

Megkezdődött az U11-es bajnokság is

2017.09.24 Gyermekbajnokság U11, Vác

 

DKA I. – VÁCI NKSE    3 – 17 (1-6)

Vác: Kozma, Biró kapusok – Bartha 5 gól, Kaszás-Lőrik-Saáry 3-3 gól, Kolozsi 2 gól, Lőrinczi 1 gól, Farkas, Gyuricza, Halász, Radzik, Széphalmi, Toman.

DKA II. – VÁCI NKSE   0 – 26 (0-16) 

Vác: Biró, Halász kapusok – Kozma 6 gól, Kolozsi-Lőrik 4-4 gól, Radzik-Saáry 3-3 gól, Bartha-Lőrinczi 2-2 gól, Kaszás-Toman 1-1 gól, Farkas, Gyuricza, Széphalmi.

Németh Lilla: Több hét felkészülés után végre elkezdtük a 2017/2018-as szezont. Több játékosnak első bajnoki szereplése volt ez, így mindenki izgatottan várta. Szerencsére két könnyen megnyert mérkőzésünk volt, tudtuk gyakorolni a nyári szünetben tanultakat. Nagyon sokat kell még csiszolni rajta, hogy későbbiekben felvegyük a harcot a KASE és a Szentendre-Farkasvár csapatai ellen. Idén is megmaradt a tavalyi célunk, azaz, hogy mindenki elengedő játékpercet kapjon és élvezze azt, szeresse meg minél jobban ezt a sportágat. Lehetséges, hogy emiatt néha vereségbe szaladunk bele, de igazán akkor leszünk győztesek, ha sok-sok évig fogják a lányok a kézilabdát űzni. Örülünk, hogy egyre inkább bővül a csapatunk, jelenleg 20 fő tagja van. A gyerekek egyre összetartóbb társaságot alkotnak, igazi kis csapattá érünk. 

 

Related posts