Gyermekbajnokság hírei 

Felemásra sikeredett U11 forduló

 

U11 Gyermekbajnokság, Kovács László régió, 2017.10.22 , Vác.

 

Váci NKSE – KASE   2 – 11 (5-0)

 

Vác: Kozma, Maczkó kapusok — Gyuricza, Saáry, Bartha, Biró, Radzik, Halász, Lőrik, Lőrinczi 2 gól, Széphalmi, Kaszás, Bednárik, Tomán.

 

Váci NKSE – Gödi SE  24 – 6 (14-1)

 

Vác: Kozma, Maczkó kapusok — Gyuricza, Saáry 4 gól, Bartha 5 gól, Biró 5 gól, Radzik 3 gól, Halász, Lőrik 4 gól, Lőrinczi 2 gól, Széphalmi, Kaszás 1 gól, Bednárik, Tomán.

 

Németh Lilla: Most először nem voltam elégedett az első meccsen látottakkal. Sajnos a lányok nem mutatták meg amit tudnak, nem koncentráltak oda, és rám sem mindig hallgattak. Mindkét mérkőzésen több hétmétereset hibáztunk, amit magamra veszek, keveset gyakoroljuk, de a játék többi elemét az idei évben rengetegszer átvettük már, ezért mérges voltam, hogy nem láttam viszont. Kértem a lányoktól, hogy a Göd ellen szedjék össze magukat, mutassák meg, hogy nem hiába telnek el edzések a nyitott védekezés és az ellene való támadás gyakorlásával. Kaptam egy pozitívabb képet, de nem lehettem teljesen elegédett ismét, kivéve a két kis kapusommal Kozma Lilivel és Maczkó Lizával, ők mindkét meccsen jól teljesítettek. Persze, nincs nagy probléma, dolgozunk tovább, és még mindig nagy öröm, hogy látom a lányokat, hogy egyre jobban szeretik a sportágat. A legtöbbük kint van a felnőtt csapat meccsein, vagy éppen az én meccsemen, és szoktam hallani, hogy a TV-ben is megnézik már. Az 1 hónapnyi edzés után most debütáló Bednárik Pannának meg külön gratulálok bátor játékáért! 

 

És köszönöm Maczkó Jánosnak a segítséget! 

Related posts