Kisiskolás bajnokság hírei 

Az idősebbik, U9 szivacskézilabda csapatunk is megkezdte a szereplését a bajnokságban

DKA III – Váci NKSE 0 – 23 (0-13)

 
Kacsóné Ottó Ágnes: Az első mérkőzésünk nagyon könnyűre sikeredett. Az ellenfelünk nem tudta felvenni a lépést a gyors és pontos játékunkkal. Sok játékossal neveztünk a mérkőzésre, örülök, hogy mindenki sok játéklehetőséghez jutott, bátran tudtam cserélni, variálni a csapatunkat.

 
Csapat tagjai: (zárójelben az elért gólokkal)
Berta Petra, Boros Csenge (2gól), Csáki Szonja, Fekete Flóra (2gól), Illyés Csenge (8gól), István Rebeka, Kassai Lara (5gól), Matuk Tünde, Petrik Nóra (4gól), Rosta Réka Bíborka (2gól)

Váci NKSE – Farkasvár DSE 4 – 4 (1-4)

 
Kacsó Ottó Ágnes: A második mérkőzésünk már nehezebb volt, bár érzésem szerint mi tettük azzá saját magunknak. A csapatunkat kísérő szülők és a hazai szurkolók igazi parázs hangulatot varázsoltak a csarnokba. A mérkőzés igen küzdelmesre sikeredett. Az első félidőben nem találtuk a játékunkat és az előírt, kötelező csereszabályok miatt nem is tudtam variálni a csapatunkat, pedig a játék képe alapján az előre eltervezetthez képest teljesen más felállásban kellett volna játszanunk. Sorra maradtak ki a ziccereink, a védekezésben elaludtunk, így az ellenfél 3 góllal vezetett a félidőben. Kicsit olyan érzésem volt, hogy a lányok úgy gondolták, az első mérkőzésen dobtak elég gólt mára, ezért itt az a félidei 1gól (!) elég. A félidőben megpróbáltam felrázni a csapatot, sikerült is, mert a második félidő már nagyon szép játékot hozott. Harciasan védekeztünk, nagyon szép támadásokat vezettünk. Sajnos a helyzetkihasználásunk továbbra sem javult fel, 8 (!) kimaradt ziccer után feladtam a kihagyott helyzetek számolását. Érdekes, hogy ugyanaz a csapat egy nap két mérkőzésen mennyire más játékot tud nyújtani. A lányokat mégis nagyon nagy dicséret illeti, ezen a nem túl gólzáporos mérkőzésen a második félidőben az utolsó percig jól küzdöttek.

 
Csapat tagjai: (zárójelben az elért gólokkal)
Berta Petra, Boros Csenge, Csáki Szonja, Fekete Flóra, Illyés Csenge (3gól), István Rebeka, Kassai Lara (1gól), Matuk Tünde, Petrik Nóra, Rosta Réka Bíborka

Related posts