Junior és Ifi csapat hírei 

Az I. osztályban szereplő ifik Szegeden, a III. osztályúak hazai pályán mérkőztek meg

source link Ifjúsági I.osztály Kelet
go here Szeged – GVM Europe-Vác 25-35 (10-13)
Kiállítások: 2 illetve 4 perc
Büntetők: 7/5 illetve 2/2
binär optioner demokonto Vác: BUKOVSZKY – Bagi 5(2/2), BISZÁK 4, SZIRÁKI 8, FABÓ 5, HELEMBAI 6, Benkő 2. Csere: Fajth – Gráf, Pálffy, Tarján, KRAFT 4, Molnár 1, Szász.

watch http://winevault.ca/?perex=option-binaire-gratuit-sans-depot option binaire gratuit sans depot Ottó Katalin:  binary options richard Az első félidőben végig szoros volt az eredmény, nem tudtunk elszakadni a masszívan védekező házigazdáktól. Lassan játszottunk, nem találtuk a ritmust. Bizonytalan, félfaltos helyzetekből lőttünk át. Támadójátékunk egysíkú volt és töredezett, amolyan szenvedős. Ekkor Helembai Lilla, Kraft Viki és Fabó Kamilla egy-egy jó megoldása jelentett vigaszt, illetve Bukovszky Anna kiváló védései tartották meccsben a csapatot. Leginkább a kapusteljesítménynek köszönhető, hogy előnnyel tudtuk zárni a félidőt.
A szünetben sikerült kicsit rendezni a gondolatokat és a második játékrészt egy teljesen más felfogású csapat kezdte. Felgyorsítottuk a játékot, folyamatosan ment a labda, lövőszázalékunk látványosan javult (2.félidőben 76%), kevesebb volt a technikai és a védekezési hiba. Helembai Lilla és Biszák Aletta okos átlövéseiből sorra születtek a gólok, Sziráki Bogi igazságosan osztogatta a gólpasszokat jobbra-balra, öröm volt nézni a szebbnél szebb támadásainkat. Még a hevenyészve megbeszélt ‘kínai’ is összejött – Bagi Kata előkészítéséből Kraft Viki talált be. Két nagyon különböző félidőt játszottunk, de a csapat tartását mutatja, hogy a küzdős és a látványos játékban is felül tudtunk kerekedni.

 

follow link Ifjúsági III.osztály Dél

 

 

forex di bank islam GVM Europe-Vác II – Vecsés 25-26 (16-10)
Kiállítások: 12 illetve 2 perc
Büntetők: 7/4 illetve 5/3

 

http://iviti.co.uk/?vera=opzioni-binarie-5-minuti&f85=f3 Vác: Pozsgai B – Pozsgai I 2, Simon 10(3/2), Sárkövi 3(1/0), Bojtay D 4, Fézler 2, Elek (1/0). Csere: Bojtay B – Csapó L, Csapó S, Izracska 4(2/2), Kósa.

http://relationshipcoaching.net/workshops/women eu bank the binary com Ottó Katalin:  go site Az első negyed órában fej-fej mellett haladtak a csapatok. Ekkor a jó védekezésünknek köszönhetően sikerült gyors támadásokat vezetnünk, amelyeket Simon Karolina, Bojtay Dorina és Sárkövi Stefi vezérletével gólokra tudtunk váltanunk. A félidő végére megnyugtatónak hihettük az előnyünket.
A szünetben azonban megszakadt ez a jó szériánk. A második játékrészben a jó védőfalunk szétesett, sorra kaptuk a kiállításokat és a bosszantó gólokat. A lövéseink továbbra is hatékonyak voltak – lövőszázalékunk 70% fölött volt a meccsen – csak a sok technikai hiba miatt ritkán jutottunk el helyzetig. A vendégek lelkesedése egyre nőtt, és mivel ők kevesebbet hibáztak, végül jogosan szerezték meg a két pontot.

Related posts