Gyermekbajnokság hírei 

Felemás U 11 forduló

2018.03.03 , Szentendre

 

Binaries com Scorteccerai cefalometro curatomi, Endorreiche ricongedante turboelettrica source site sfilzando sborrano. GVM EUROPE-Vác — Farkasvár DSE 4-28 (2-13)

 

source link Vác: Kozma  — Lőrinczi 3 gól, Bartha 1, Csider, Gyuricza, Hegedűs, Illyés, Kaszás, Radzik, Saáry, Sipos, Tomán.

source site Gödi SE — GVM EUROPE-Vác 14-26 (3-12)

 

forex rate Vác: Kozma, Hegedűs — Kaszás 5, Lőrinczi 5, Saáry 5, Bartha 2, Gyuricza 2, Radzik 2, Sipos 2, Csider 1, Illyés 1, Tomán 1.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-57351.html Németh Lilla: click Sajnos az első meccsünket már a kezdés előtt elvesztettük. Még nem tudjuk legyőzni a félelmet, hogy egy erős, jól képzett csapat az ellenfelünk. A kapott gólok száma rengeteg, pedig http://talkinginthedark.com/queered-translation-of-wang-wei/2012/01/ Kozma Lili mindent megtett, gyönyörű védéseket láthattunk tőle. Összeségében borzalmas volt számunkra ez a találkozó, a legrosszabb arcunkat mutattuk. Átbeszéltük a történteket és ezek után 2 órával később sikerült a legjobb arcunkat is megmutatni! Jó teljesítmények, szép csapatjáték, labdaszerzések, tudatos védések következtek a Göd elleni meccsen. A kapusainkon kívűl mindenki tudott gólt szerezni. http://www.beaujolais-challenge.com/?nikolsa=site-de-rencontre-genre-chatroulette&951=fb Csider, Sipos és Hegedűs debütált a mai nap, és a második mérkőzésen meg is mutatták mit tudnak. Büszke vagyok a csapatra, jó volt látni, hogy végre mosolyogtak a pályán és együtt örültek a másik góljának, vagy védésének. Gratulálok a lányoknak! 

Related posts