Serdülő csapat hírei 

Serdülőink Kisvárdán szerepeltek

Augusztus 24-25-26.-án serdülő és ifjúsági csapataink Kisvardára utaztak, Várda Kupára.
Serdülő csapatunk szamára
jó alkalom volt, hogy visszajelzést kapjunk arról hol tartunk, miben kell fejlődnünk, mielőtt kezdetét veszi a bajnokság.
Pénteken a Presov csapataval merkőztünk meg, és szép összeszedett játékkal a masodik félidőben kiemelkedő kapus teljesítménnyel 35-13 ra győztünk.
Szombat reggel került sor a visszavagó merkőzésre, ekkor már több cserével, kicsit álmosan de ismét magabiztos 9gólos győzelmet arattunk.
Délután a hazai csapattal merkőztünk meg. Nagyon jól kezdtek a lányok, fej-fej mellett haladt a két csapat. Az első felidő vegére sikerült a Kisvárdai csapatnak 2 góllal meglépni es sajnos ezt az előnyüket vegig megtartották, valamint a második felidő 20. percétől szetesett a védekezésünk, és elkapkodtuk a támadásainkat, így 7 góllal kikaptunk.
Vasárnap került sor a Kisvárda-Vác visszavagóra. Nem pörgött fel eléggé a csapat, nem voltunk kellően összeszedettek sem védekezésben sem támadásban, így 8 gólos vezetésre tett szert ellenfelünk már az első félidőben. Kisebb fejmosás utan a második félidőt döntetlenre hoztuk, összeszedett szép játékkal.
A kupan így a második helyen végeztünk.
A kupa legjobb játékosnak Mátrai Nórát választottak meg. A gólkirály címért járó díjat Bernáth Luca vehette át szintén a Vác csapatából.

 

Related posts